Μήτογλου: Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Μήτογλου: Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του Γεράσιμου Μήτογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ και επισήμως ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Ελληνα αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Μήτογλου:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο ΝΠΣ. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1999. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν οι Ακαδημίες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Santos Πανοράματος.

Σε επίπεδο Ανδρών αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Ατρόμητο Τριαδίου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και το 2017 πήρε μεταγραφή στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις μέσα στην επόμενη διετία.

Τον Ιούλιο του 2019 υπέγραψε στον Βόλο ΝΠΣ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και στις 19 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League, στον αγώνα απέναντι στον Άρη. Τη διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές.

Γεράσιμε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ποδοσφαιρικά όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

* H ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γεράσιμου Μήτογλου, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X