Η πρόβλεψη του Μουρίνιο: «Θα είναι EURO χωρίς εκπλήξεις»

Μουρίνιο: «Ο Κέιν θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τις προβλέψεις του για το Euro που αρχίζει απόψε λέγοντας ότι δεν προβλέπει εκπλήξεις στην διοργάνωση.

«Δεν νομίζω ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχει εκπλήξεις. Για μένα Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία, Αγγλία, Πορτογαλία είναι όλες στο ίδιο επίπεδο» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, μιλώντας στους Times.

«Ο Ρονάλντο; Θέτει στον εαυτό του έναν στόχο και κάνει τα πάντα για να φτάσει εκεί. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ του Αλί Νταεΐ. Είναι στα 109 γκολ, ο Κριστιάνο είναι στα 104. Δεν θα φύγει από την εθνική ομάδα πριν κατακτήσει το ρεκόρ. Έχω τον απόλυτο σεβασμό γι’ αυτόν, αλλά όχι μόνο γι’ αυτόν. Επίσης για παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς ή κάποιον σαν τον Πάντεφ. Ήταν παίκτης μου όταν κατακτήσαμε (σ.σ. με την Ίντερ) το “τρεμπλ” πριν από δέκα χρόνια, τώρα πηγαίνει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 38» πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X