Ζάκυνθος: Σοκαριστικοί διάλογοι εκτελεστών - «Μόνο την που... σκότωσες; Πάμε νοσοκομείο να τον τελειώσουμε»

Ζάκυνθος: Σοκαριστικοί διάλογοι εκτελεστών - «Μόνο την που... σκότωσες; Πάμε νοσοκομείο να τον τελειώσουμε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για το διάλογο που είχαν λίγη ώρα μετά την εκτέλεση της 37χρονης Χριστίνας Κ., οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί με τον 39χρονο να κατηγορεί τον 38χρονο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοτώσει και τον Ντίμη Κορφιάτη.

O 39χρονος, φέρεται να είπε: «Μόνο την που… σκότωσες», με τον 38χρονο να του απαντάει: «Ναι μαλ… ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του». Συνέχισε δε λέγοντας: «Εχεις ιδέα από 45άρι πώς τρυπάει; Επειδή έχεις μην μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».

Ο 39χρονος από την πλευρά του φέρεται να προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο κι αν ακόμη είναι ζωντανός ο Ντίμης Κορφιάτης να τον «τελειώσουν» εκεί, με τον 38χρονο να επιμένει ότι τον πέτυχε και θα πεθάνει σίγουρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πήγες, ο 39χρονος προσπαθεί να βρει δικαιολογία για το τι θα πουν στον ηθικό αυτουργό για το γεγονός ότι ο Ντίμης Κορφιάτης δεν πέθανε επιτόπου. «Στον που… τον μπάτσο του Α. Να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ» φέρεται να λέει στον έτερο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι αποκαλύψεις αυτές περιήλθαν σε γνώση της Ασφάλειας από το λεγόμενο «βαθύ λαρύγγι», ο οποίος κατέθεσε στις αρχές Ιουνίου και επί της ουσίας «έδεσε» την υπόθεση για τους αστυνομικούς.


Ευφάνταστα άλλοθι από τους δύο φερόμενους ως εκτελεστές

Την ίδια ώρα, να δημιουργήσουν άλλοθι με ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους επιχείρησαν οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας 37χρονης Χριστίνας Κ. που έπεσε νεκρή σε ενέδρα θανάτου τον Ιούνιο 2020 στη Ζάκυνθο. Πιο αναλυτικά ο 38χρονος ο οποίος εργάζονταν ως σωματοφύλακας σε εφοπλιστή, είχε αφήσει το κινητό το τηλέφωνό σου μία φίλη του ενώ ο ίδιος βρισκόταν στη Ζάκυνθο.

Την κάλεσε από καρτοκινητό τηλέφωνο μιας χρήσης, έχοντας προηγουμένως συνεννοηθεί μαζί της να πραγματοποιήσει κλήση από το κινητό του τηλέφωνο σε τρίτο άτομο, ζητώντας να τον βάλεις ανοιχτή ακρόαση ούτως ώστε να ακουστεί ότι δήθεν μιλάει από το δικό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φράση που χρησιμοποίησε είναι: «Είμαι ακόμα στην Αθήνα θα έρθω Λουτράκι σε καμιά ώρα». Αυτό θέλοντας να είναι προετοιμασμένος, ώστε σε τυχόν αστυνομική έρευνα να παρουσιάσει άλλοθι ότι τις επίμαχες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα.

Ανάλογο τρόπο σκαρφίστηκε και ο 39χρονος επίσης φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ο οποίος κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα πήρε ταξί από το Δαφνί με προορισμό το κέντρο και έκανε κατάθεση 50 ευρώ σε φίλη του, θέλοντας και αυτός να δημιουργήσει άλλοθι.

Πρόκειται για στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και πάνω σε αυτά θα «πατήσουν» οι δύο άντρες, για να πείσουν τον ανακριτή Ζακύνθου ότι ουδεμία εμπλοκή έχουν στην υπόθεση.

Η έρευνα για τον εφοπλιστή

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου εφοπλιστή ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Με τις έρευνες για τον εντοπισμό του στην Αττική να αποβαίνουν άκαρπες, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμα και να έχει διαφύγει και να κρύβεται στο εξωτερικό. Ο δικηγόρος του πάντως, Αλέξης Κούγιας, επιμένει ότι ουδεμία εμπλοκή έχει στην υπόθεση. Φέρεται δε να υποστηρίζει ότι ο ίδιος απλά είχε δώσει το σκάφος που πούλαγε σε δύο άτομα προκειμένου να το δουν και να αποφασίσουν αν θα το αγοράσουν.

Πηγή: Reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X