«Η ΑΕΚ δεν αφήνει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς-Ζητάει 500.000 ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα»

«Η ΑΕΚ δεν αφήνει ελεύθερο τον Κρίστιτσιτς-Ζητάει 500.000 ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Σέρβοι για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK μεταξύ άλλων έχει να διαχειριστεί και την υπόθεση με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο Σέρβος μέσος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να τον χάσει ως ελεύθερο, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’22. Ενώ παράλληλα είχε δώσει 500.000 ευρώ στους Σέρβους τον Γενάρη του ’19 για να τον αποκτήσει.

Χθεσινό δημοσίευμα της «Zurnal» έγραψε για τα εμπόδια που έχει πλέον η υπόθεση, ενώ αναφέρει πως η Ενωση ζητάει τα ίδια λεφτά που είχε δώσει στον Ερυθρό όταν είχε πάρει τον Κρίστιτσιτς.

Επίσης, το σερβικό Μέσο τονίζει ότι πρόσφατα είχε γίνει η πρόταση της ομάδας του Βελιγραδίου για ανταλλαγή του Κρίστιτσιτς με τον μεσοεπιθετικό Κανγκά, αλλά δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης από τη Γκαμπόν δεν θέλει να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα.

Οι Σέρβοι για ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς

Οσα γράφει η «Zurnal» για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και την ΑΕΚ

«Ο Nέναντ Κρίστιτσιτς θέλει να επιστρέψει στο Μαρακανά, ο Ερυθρός Αστέρας τον θέλει στην ομάδα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα σοβαρό… φρένο για να γίνει η μεταγραφή. Νέες πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν αφήνει στον Σέρβο να φύγει χωρίς αποζημίωση και προς το παρόν είναι κάτι το οποίο δεν επιτρέπει τον Κρίστιτσιτς να επιστρέψει. Η υπόθεση έχει σταματήσει, αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος.

Η ΑΕΚ πλήρωσε στον Ερυθρό Αστέρα για τον Κρίστιτσιτς περίπου 500.000 ευρώ και υπάρχουν ενδείξεις ότι ζητούν τόσο ίδιο ποσό για να τον αφήσουν να επιστρέψει. Η επιλογή ανταλλαγής με τον Kανγκά υπήρχε ως ιδέα, αλλά ο Γκαμπονέζος δεν θέλει να φύγει από τη Σερβία.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και είναι λογικό ότι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο Βλαντάν Μιλόγεβιτς, έχει καλή γνώμη για τον μέσο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την άφιξη του πρώην του προπονητή, η θέση του Κρίστιτσιτς είναι να επιστρέψει στο Βελιγράδι με την οικογένειά του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X