ΑΕΚ: Φιλικό με την Μπριζ στις 9 Ιουλίου στο Βέλγιο!

ΑΕΚ: Φιλικό με την Μπριζ στις 9 Ιουλίου στο Βέλγιο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα δώσει το τέταρτο φιλικό της στην Ολλανδία με την πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ την τελευταία μέρα της βασικής προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ενωση θα δώσει δυνατό φιλικό με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Μπριζ στις 9 Ιουλίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Ο αγώνας θα γίνει στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου και αμέσως μετά τη λήξη, η αποστολή της ΑΕΚ θα μεταβεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βελγικού ποδοσφαίρου και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, έχοντας κατακτήσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα της χώρας της. Ενώ, συνολικά μετράει 17 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα και 15 Σούπερ Καπ Βελγίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αυτό θα είναι το 4ο και τελευταίο φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και απομένει να ανακοινωθούν ακόμα τρία που θα γίνουν νωρίτερα.

Με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει η πρόβα τζενεράλε, καθώς στις 22 Ιουλίου είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της Ενωσης για το Conference League.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X