ΑΕΚ: Με νέο χαφ και στόπερ στην προετοιμασία στην Πορταριά -Τι ισχύει με Αραούχο

ΑΕΚ: Με νέο χαφ και στόπερ στην προετοιμασία στην Πορταριά -Τι ισχύει με Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για τις κινήσεις της ΑΕΚ πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει η προετοιμασία της.

Η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση για τη νέα χρονιά είναι στις 16 Ιουνίου. Υπενθυμίσουμε πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει όλους τους παίκτες πίσω στην Αθήνα την Κυριακή 13 Ιουνίου, καθώς στις 14 και 15 είναι προγραμματισμένα τα εργομετρικά και οι εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα στις 17 του μήνα η αποστολή της Ενωσης θα φύγει για Πορταριά. Στο Πήλιο θα μείνει μέχρι και τις 24 του Ιούνη και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μιλόγεβιτς θα κάνει όλες τις προπονήσεις εκεί κλειστές, καθώς δεν θέλει… πολλά μάτια. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, εκεί που θα παραμείνει έως και τις 9 του Ιούλη.

ΑΕΚ: Πόσες μεταγραφές θα είναι στην Πορταριά

Με την ΑΕΚ να τρέχει στη μεταγραφική περίοδο ο στόχος είναι ξεκάθαρος ενόψει του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας. Εκτός των παικτών που στελεχώνουν ήδη το ρόστερ, η Ενωση θέλει να έχει στο Πήλιο τουλάχιστον ένα στόπερ και ένα χαφ. Φυσικά οι δύο επικρατέστερες υποθέσεις για αυτές τις θέσεις είναι ο Ολιβιέ Εντσάμ και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο πρώτος είναι ήδη στην Αθήνα για συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση που του έχει κάνει η ΑΕΚ, ενώ εκκρεμεί και η ελευθέρας του από τη Σέλτικ. Από την άλλη, ο διεθνής Ελληνας στόπερ, φαίνεται πως επίσης θα συμφωνήσει άμεσα με την Ενωση και είναι ο επικρατέστερος στόπερ για την Πορταριά.

Τι ισχύει με τον Αραούχο

Εκτός του χαφ και του στόπερ που είναι πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν στην προετοιμασία της ΑΕΚ από νωρίς -όποιοι κι αν είναι αυτοί- υπάρχει στο κάδρο και ο Σέρχιο Αραούχο. Για τον παίκτη είναι μονόδρομος η σκέψη της επιστροφής στην Ένωση κι αυτό το μέτωπο έχει κλείσει οριστικά. Κάτι που φυσικά είναι πολύ βασικό για να προχωρήσει η μεταγραφή. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Ένωση και την Λας Πάλμας τώρα, σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.  Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε ο «Τσίνο» να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Ελλάδα και ήταν το καλύτερο πιθανό σενάριο να δώσει το παρών και στην Πορταριά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X