ΑΕΚ: Η Πάσος Φερέιρα θέλει τον Σιμάο!

ΑΕΚ: Η Πάσος Φερέιρα θέλει τον Σιμάο!
Photo Credits: INTIME

Ο Νταβίντ Σιμάο δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και η Πάσος Φερέιρα έχει δείξει ενδιαφέρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από το κομμάτι των μεταγραφών στην ΑΕΚ, σημαντικό είναι και εκείνο των αποδεσμεύσεων με παίκτες που δεν υπολογίζονται και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Νταβίντ Σιμάο.

Ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Μορεϊρένσε ως δανεικός και έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Ένωση. Ένα συμβόλαιο που είναι «αγκάθι» για την Ενωση, καθώς εκτός του ότι ο παίκτης είναι εκτός πλάνων, έχει να λαμβάνει κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Η ΑΕΚ είχε ενημερώσει τον ατζέντη του Σιμάο να βρει πρόταση και αυτός κίνησε τις διαδικασίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία για τον 31χρονο χαφ έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πάσος Φερέιρα. Η πορτογαλική ομάδα, ωστόσο, θα μπορούσε να αποκτήσει τον Σιμάο μόνο αν αυτός έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εύκολο καθώς η πρόταση που έχει στα χέρια του ο παίκτης είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στην ΑΕΚ και οι συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ της Ένωσης και του Σιμάο για να συμφωνηθεί μια αποζημίωση και να μείνει ελεύθερος δεν έφεραν αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X