ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ 2020-21 που διοργανώθηκε διαδικτυακά το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου, ακολουθώντας την πρακτική που εγκαινιάστηκε από το περασμένο φθινόπωρο. Παρά την πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία, μέριμνα της Διεύθυνσης Δικτύου ήταν και είναι να συνεχίσει η επιμόρφωση με κάθε δυνατό τρόπο, γι’ αυτό και μέσα στη σεζόν πραγματοποιήθηκαν τρία διαδικτυακά σεμινάρια τον Σεπτέμβριο, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο.

Την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που άνοιξε το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου, αναλύοντας τον «οδικό χάρτη» της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 με γνωστοποίηση και ανάλυση των ζητημάτων στα οποία θα επικεντρωθεί το δίκτυο. Ακολούθησαν εισηγήσεις τεχνικού περιεχομένου από τους προπονητές των ομάδων της Κ10-11 Στέλιο Ορφανίδη (Παιχνίδια διατήρησης κατοχής της μπάλας) της Κ13 Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο (Η μετάβαση από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα) της Κ15 Γενναίο Καραχάλιο (Παιχνίδια τοποθέτησης) αλλά και από τον επικεφαλής του τμήματος scouting Δημήτρη Ρούσσο (Κατευθύνσεις και σημεία κλειδιά).

Ωστόσο, η θεματολογία επεκτάθηκε και σε εξωαγωνιστικά θέματα, ώστε να καλύπτονται όλων των ειδών οι ανάγκες των συνεργαζόμενων ακαδημιών. Την Κυριακή υπήρξε μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση με προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες από τον γιατρό της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Χάρη Λάλο, από τους εκπροσώπους της εταιρείας αθλητικής Football Pro (Μουράτ Σεροπιάν, Νίκος Μπαρμπούδης) και από την social media manager της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Χριστίνα Κορομηλά σχετικά με τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Welcome Through Football, το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους πρόσφυγες που σκοπό έχει την καλύτερη προσαρμογή τους στις χώρες υποδοχής τους μέσω του ποδοσφαίρου.

Στο σεμινάριο απηύθυνε χαιρετισμό ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ πολύ σημαντική ήταν η συμμετοχή της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ Αγγελικής Αρκάδη που εξήρε τη σημασία της δουλειάς του Δικτύου και τόνισε και την προσωπική της ευαισθησία σε εκπαιδευτικές δράσεις. Απαντες οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν από τη συνολική παρουσία της.

Η ισορροπία μεταξύ εναλλακτικών και ποδοσφαιρικών παρουσιάσεων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεργατών που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο των εργασιών. Επιθυμία όλων είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία και να συγκεντρωθούν οι εκπρόσωποι όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών ξανά στα Σπάτα για δια ζώσης συνεργασία και επιμόρφωση, ωστόσο η επιτυχία των διαδικτυακών σεμιναρίων (των οποίων την τεχνική υποστήριξη έχει επιμεληθεί ο συνεργάτης από τον Ερμή Ανω Λιοσίων Τάσος Μαρνιέρος) «έδειξε» έναν εναλλακτικό δρόμο που αποδεικνύεται εξίσου αποδοτικός.

ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X