Κυριακόπουλος: «Το καλοκαίρι είχα προσφορά από την ΑΕΚ, αλλά δεν έφτασε ποτέ επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης»

Κυριακόπουλος: «Το καλοκαίρι είχα προσφορά από την ΑΕΚ, αλλά δεν έφτασε ποτέ επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γιώργος Κυριακόπουλος για την πρόταση της ΑΕΚ και για την μετακίνησή του στη Σασουόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρώτη του σεζόν στην Ιταλία με την φανέλα της Σασουόλο μίλησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο Κυριακόπουλος για την ΑΕΚ

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κυριακόπουλος για την ΑΕΚ στο «ΦΩΣ»

«Το καλοκαίρι έλαβα μια προσφορά από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έφτασε ποτέ επίσημη πρόταση στον Αστέρα. Το τηλεφώνημα από την Σασουόλο ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Έίχαμε ήδη παίξει δύο αγώνες τον Αύγουστο εναντίον της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο ατζέντης μου ήρθε να μου μιλήσει για την πρόταση και αμέσως είπα ναι, χωρίς να το σκεφτώ. Έπρεπε να δείξω ηρεμία γιατί τα συμβόλαια έπρεπε να γίνουν γρήγορα. Έκανα τις ιατρικές εξετάσεις την επόμενη μέρα, 3 Σεπτεμβρίου.

Ήμουν λίγο ανήσυχος για να μην μπορώ να κινηθώ, ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι στην Ιταλία».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X