Ο Τζαβέλλας έρχεται για να τελειώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Ο Τζαβέλλας έρχεται για να τελειώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι η πρώτη κίνηση της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στην άμυνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK… τρέχει για την ενίσχυσή της στην άμυνα και βρίσκεται (πολύ) κοντά στη μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα.

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον διεθνή έμπειρο Έλληνα αμυντικό και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει τα επόμενα 24ωρα.

Ο Τζαβέλλας μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική και τα παιχνίδια με Βέλγιο και Νορβηγία, όπου αγωνίστηκε βασικός και στα δύο και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες, βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του θα έχει κρίσιμες επαφές με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ενωση.

Όπως διαβάσατε και χθες από το enwsi.gr, ο Τζαβέλλας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με την Αλάνιασπορ, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 4,5 χρόνια. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ, ενώ το κασέ του είναι κοντά στις 500.000 ευρώ.

O 34χρονος αμυντικός ήταν εκ των αρχηγών της Αλάνιασπορ και προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές, δίχως τραυματισμούς. Φέτος μέτρησε 38 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και προκριματικά Europa League, ενώ συνολικά με την τουρκική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί σε 140 παιχνίδια, έχοντας 7 γκολ και 3 ασίστ. Στην Αλάνιασπορ βρίσκεται (μετά τον ΠΑΟΚ) από το 2017  και έχει παίξει συνολικά 140 παιχνίδια.

Πάντως, στην ΑΕΚ ο Μπόγκνταν Πλάνιτς παραμένει στο προσκήνιο. Ο Σέρβος στόπερ είναι στα υπόψιν και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του, ο οποίος αναφέρει ότι είναι εφικτό να αποδεσμευτεί από την Μακάμπι Χάιφα. Η υπόθεση φαίνεται να χρειάζεται και άλλο χρόνο, αλλά ο Τζαβέλλας προς στιγμήν κλείνει την «τρύπα» στο κέντρο της άμυνας. Και προσφέρει χρόνο και ασφάλεια στην Ενωση.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X