Μπουρουτζίκας για Παρρά: «Μπορεί να ξαναθυμηθούμε Κασάπη και Μπορμπόκη»

Παρράς: Εικόνες από την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξανδρου Παρρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Δευτέρα την απόκτηση του Αλέξανδρου Παρρά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, ο οποίος εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ως προπονητής φυσικής κατάστασης και φέτος συνεργαζόταν με τον Τραϊανό Δέλλα στον Παναιτωλικό, από όπου αποκτήθηκε ο Παρράς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, στην εφημερίδα Livesport, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, τονίζοντας πως «μπορεί να ξαναθυμηθούμε τον Κασάπη και τον Μπορμπόκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πραγματικά αξίζει αυτό το παιδί να το προσέξουνε στην ΑΕΚ, γιατί έχει πάρα πολλά καλά στοιχεία σαν αριστερό μπακ.

Είναι ένα από τα ταλέντα που ειλικρινά με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να ξαναθυμηθούμε στην ΑΕΚ τον Μπορμπόκη και τον Κασάπη… Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πραγματικά το πιστεύω ότι έχει τεράστια προσόντα ο Παρράς.

Είναι ένα πολύ εξελίξιμο παιδί. Γρήγορος, ξέρει μπάλα, έχει όλα τα στοιχεία να κάνει καριέρα. Πρέπει να στηριχτεί. Να καθίσει ένα εξάμηνο να τον δούνε στην πρώτη ομάδα και θα κάνει την έκπληξη. Θα είναι ένα μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ.

Είναι ένα επιθετικό μπακ. Με καλή τεχνική, άριστες σέντρες, που πατάει περιοχή. Επίσης είναι ένα έξυπνο παιδί που έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα».

Όσο για τη φυσική του κατάσταση, δεδομένου πως τον τελευταίο χρόνο δεν έπαιξε αρκετά, ο πολύπειρος προπονητής μας ξεκαθάρισε: «Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Παρότι δεν έπαιζε τον προσέξαμε πάρα πολύ αυτή τη χρονιά, όλοι μας στο προπονητικό τιμ του Παναιτωλικού».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X