Με νίκη παίρνει την 3η θέση η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με νίκη παίρνει την 3η θέση η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα και θέλει να τελειώσει την σειρά με νίκη για το 3-1

H AEK αντιμετωπίζει τον Προμηθέα σε ένα ματς-μπολ για την 3η θέση.

Μετά το «μπρέικ» στην Πάτρα, η Ένωση έχει πάρει το πάνω χέρι στην σειρά και τον πλεονέκτημα έδρας, ώστε σήμερα να τελειώσει την υπόθεση 3η θέση. Με νίκη απέναντι στον Προμηθέα βγαίνει 3η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος και αφήνει τον Προμηθέα 4ο παρόλο που στην κανονική διάρκεια είχε συμβεί το αντίθετο.


Βέβαια πέρα από το γόητρο, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά από την θέση της κατάταξης, καθώς ούτε Ευρωπαϊκό εισιτήριο καθορίζει αλλά και οικονομικά είναι πάρα πολύ μικρή η διαφορά. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει σήμερα για να μπορέσει να ολοκληρώσει με νίκη για πολυτάραχη σεζόν.


Ο κόουτς Αγγέλου θα έχει τα γνωστά προβλήματα με τους τραυματίες Λάνγκφορντ, Μόουζες, ενώ εκτός είναι και ο Σλότερ με τον Λοτζέσκι που έφυγε για Αμερική. Από την άλλη μεριά ο Προμηθέας θα έχει στην διάθεση του τον Αγραβάνη που επιστρέφει μετά την τιμωρία 2 αγωνιστικών από τον πρώτο αγώνα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκραντ και Φορντ που δεν έπαιξαν στον 3ο αγώνα.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι  Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Νίκος Σώμος (Αττικής) και Αλέξανδρος Ψαριανός (Αττικής).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X