ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Αραούχο

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει πίσω τον Σέρχιο Αραούχο. Κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος με τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι σε επαφές.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας έχουν μπει στην τελική ευθεία και ο «Τσίνο» πλησιάζει στην Ενωση, μόνιμα αυτή τη φορά.


Το συμβόλαιο του με την Λας Πάλμας είναι έως το καλοκαίρι το 2023. Αλλά και η ισπανική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει. Για να βγάλει από πάνω της ένα βαρύ συμβόλαιο. Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δείχνει δύσκολος διαπραγματευτής. Όπως και τις προηγούμενες φορές. Αλλά τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα.

Ο Αργεντίνος είναι σε ανοιχτή γραμμή και με την ΑΕΚ και με πρώην συμπαίκτες του στην Ενωση και δεδομένα θέλει να γυρίσει σε ένα τόσο αγαπημένο και safe περιβάλλον. Ειδικά όταν μαθαίνει ότι θα δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ανάψει το πράσινο φως. Ο νέος τεχνικός της Ενωσης τον θέλει και έχει ετοιμάσει ήδη το πλάνο του για το πως θα τον βάλει στην λειτουργία της ομάδας.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X