Ο Εντσάμ στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Ο Εντσάμ στην Αθήνα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πληροφορίες πως ο Ολιβιέ Εντσάμ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώνεται όπως όλα δείχνουν η σπουδαία μεταγραφή του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ!

Ο 25χρονος Γάλλος μέσος μάλιστα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής έφτασαν σε οριστική συμφωνία και ο παίκτης είναι στην Αθήνα και αύριο αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.


Η Ενωση προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον 25χρονο χαφ κοντά στο 1 εκατ.ευρώ που θα είναι και το μεγαλύτερο στα αποδυτήρια της. Μάλιστα, του προσφέρει πολύ δυνατά μπόνους και για την υπογραφή και για επίτευξη στόχων, ενώ αρκετή είναι και η προμήθεια προς τους μάνατζερ του.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πείσει τον ίδιο και τον ατζέντη του ότι είναι ο σωστός προορισμός για εκείνον και πως μέσα από αυτή την παρουσία του, θα εκτοξεύσει την καριέρα του και θα αποτελεί το σημείο αναφοράς της για τα επόμενα χρόνια.

Πάντως αύριο αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησής του, μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή και όχι τελικά με αγορά.

Ετσι, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή από την Σέλτικ και να ενισχυθεί στον άξονα με ένα εξαιρετικό χαφ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X