Ατλέτικο Μαδρίτης: Δίνει Σαούλ για Μπερνάρντο Σίλβα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Δίνει Σαούλ για Μπερνάρντο Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον Μπερνάρντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Σαούλ Νίγκεθ προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να αποκτήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Μπερνάρντο Σίλβα είναι «ζεστό» και γνωστό εδώ και μερικές μέρες. Και για να ολοκληρώσει, λοιπόν, την απόκτησή του, ο μαδριλένικος σύλλογος προτίθεται να «θυσιάσει» τον Σαούλ Νίγκεθ, μέσω ανταλλαγής στη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρουν οι «Times», η διοίκηση των Ροχιμπλάνκος θεωρεί ωφέλιμη την πρόταση ανταλλαγής και για τις δύο ομάδες λόγω Financial Fair Play, με τον Ισπανό ηγετικό χαφ να κοστολογείται στα 65-70 εκατομμύρια ευρώ, όπως ακριβώς και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ο Σαούλ βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε σενάρια αποχώρησης τον τελευταίο χρόνο, παρά το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2026 με ρήτρα αποδέσμευσης στα 180 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, ο Μπερνάρντο Σίλβα είχε γνωστοποιήσει στη διοίκηση της Σίτι την πρόθεσή του να πάρει μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, και με δεδομένη την άριστη σχέση του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες με την Ατλέτικο, το «Wanda Metropolitano» φαντάζει πιθανότατος προορισμός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X