Δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις!

Δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο λόγω ρεπορτάζ, λίγο λόγω ενστίκτου, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως η ΑΕΚ κάνει τα πάντα για να φέρει τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ παράλληλα παλεύει πολύ την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ.

Κι επίσης βρίσκεται κοντά στο να καταλήξει στον “εκλεκτό” στόπερ ενώ έχει σοβαρά στα υπ’ όψιν και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι ότι κινείται μεταγραφικά η “Ένωση”, οχτώ μέρες πριν αναχωρήσει για το Πήλιο. Και το ερώτημα είναι τι από τα παραπάνω ή από κάτι άλλο που πιθανότατα δεν γνωρίζουμε, θα γίνει πράξη μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Γιατί αν ο Μιλόγεβιτς έχει μαζί του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, στόπερ, μέσο, φορ συν τον βασικό τερματοφύλακα που ήδη έχει αποκτήσει η ΑΕΚ, θα πρόκειται όντως για έναν θετικό πρώτο μεταγραφικό κύκλο καλοκαιριού, αφού η ομάδα στον άξονά της θα είναι σε καλό επίπεδο. Και μετά φυσικά θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια, με την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας και τον έναν τουλάχιστον ακόμα εξτρέμ που χρειάζεται η ΑΕΚ.


Εντσάμ, βασικό στόπερ και Αραούχο

Βασικότερο ζητούμενο βέβαια από τον χρόνο, είναι η ουσία των παικτών που θα έρθουν. Για παράδειγμα, αν είναι η ΑΕΚ να γεμίσει το κέντρο της με μια χαφάρα σαν τον Εντσάμ, ε τότε θα σκεφτεί κανείς ότι δεν τρέχει και τίποτα να καθυστερήσει λιγάκι παραπάνω. Όταν λέμε “λιγάκι” όμως, να το εννοούμε γιατί νομίζω ότι στα ευρωπαϊκά προκριματικά, η ΑΕΚ θα έχει ως βασική ανάγκη και έναν… Εντσάμ και τον βασικό στόπερ και τον Αραούχο.

Μιλάμε πάντα σε ρεαλιστική βάση για το τι πρέπει και τι μπορεί να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και όχι με λαϊκισμούς του τύπου “να έρθουν δέκα παικταράδες μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία”.

Τα τελευταία χρόνια, έχει διαμορφωθεί έτσι η κατάσταση, που σε συνδυασμό με τον πάτο που έπιασε η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, πολύ απλά είναι αδύνατον πλέον να είναι μια ομάδα πλήρης και να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της, όταν ξεκινάει στα προκριματικά.


Κρίσιμο δεκαήμερο

Αλλά για κάποιες θέσεις-κλειδιά όπως προανέφερα, πρέπει να προνοείς και να ξεμπερδεύεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Καλά για τον στόπερ, δεν το συζητάμε. Και μόνο στην ιδέα να μην αλλάξει ριζικά μορφή το περσινό κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, είναι για να μας πιάνει κρίση πανικού!

Όμως και στα χαφ, επειδή ο Μιλόγεβιτς είναι (και καλώς είναι) της φιλοσοφίας που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λέει… “δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις”, θα είναι πολύ σημαντικό να ευοδωθεί η κίνηση της απόκτησης του Εντσάμ. Για να δούμε… Όπως και να ‘χει, μιλάμε για ένα κρίσιμο μεταγραφικά δεκαήμερο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X