Τζαβέλλας: Στα 400.000 ευρώ η ρήτρα του -Αυτό είναι το συμβόλαιο του

Τζαβέλλας: Στα 400.000 ευρώ η ρήτρα του -Αυτό είναι το συμβόλαιο του
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, τι ισχύει με τα οικονομικά δεδομένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι μία περίπτωση που αρέσει στην ΑΕΚ και αρκετοί κιτρινόμαυροι αξιωματούχο… σπρώχνουν την περίπτωση του.

Ο έμπειρος Ελληνας αμυντικός στα 34 του βρίσκεται στη λίστα της Ενωσης, η οποία προσπαθεί να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν στο κέντρο της άμυνας. Και δεν αποκλείεται να φτάσει και τις 2 μεταγραφές.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει γεμάτες σεζόν με την Αλάνιασπορ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και μάλιστα με σημαίνοντα ρόλο.

Ο Τζαβέλλας έχει ρήτρα 400.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του είναι κοντά στις 500.000 ευρώ.


Ο ίδιος ο παίκτης αναζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ αρέσει η ιδέα της απόκτησής του.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην χώρα μας ο Τζαβέλλας, φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Κέρκυρα, ενώ στο… παλμαρέ του έχει πέρασμα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και από την Μονακό.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, αν και στα ξεκινήματα του, αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ, εκεί όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε του ζητηθεί.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΚ δεν συζητούν για να πάρει ο Τζαβέλλας την θέση του στόπερ-leader, αλλά να είναι ένας αμυντικός που θα μπορεί συμπληρωματικά να δίνει λύσεις. Κυρίως ως αριστερό στόπερ, αλλά και σε τριάδα. Πάντως για τον παίκτη ενδιαφέρονται έντονα και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X