Ο Μάνταλος στα γραφεία της ΑΕΚ -Προχωρά η ανακοίνωση ανανέωσης μέχρι το 2024!

Ο Μάνταλος στα γραφεία της ΑΕΚ -Προχωρά η ανακοίνωση ανανέωσης μέχρι το 2024!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει υπογράψει το συμβόλαιο... ζωής του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τον περασμένο Μάρτιο ο Πέτρος Μάνταλος είχε δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σήμερα η συμφωνία επισημοποιήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος αρχηγός της Ενωσης Πέτρος Μάνταλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, πήγε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι για να υπογράψει το… συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ και να προχωρήσει με τις επίσημες φωτογραφίες.

Η επέκταση συμβολαίου του μέχρι το 2024, προβλέπει και μικρή αύξηση αποδοχών.


Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Μάνταλος είχε συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον Μάρτιο και είχαν συμφωνήσει μέσα σε… 2 λεπτά, όπως είχατε διαβάσει στο enwsi.gr και ουσιαστικά δεν υπήρξε καν… διαπραγμάτευση, με το deal να κλείνει άμεσα.

O Πέτρος Μάνταλος είχε συμφωνήσει με τον «Τίγρη» από το 2013 και προτίμησε να αφήσει την Super League για να φορέσει την φανέλα της Ενωσης το 2014 στη Football League. Κι αυτό από μόνο του είχε δείξει πολλά από τότε…

Εκτοτε ο Μάνταλος έγινε αρχηγός της ΑΕΚ, και οργανωτής του παιχνιδιού της, ως πρωταγωνιστής σε καλές και κακές στιγμές της ομάδας έκτοτε. Με την Ενωση έχει αγωνιστεί σε 247 παιχνίδια, με 51 γκολ και 72 ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X