Survivor 4-spoiler: Αυτός κερδίζει την 3η ασυλία απόψε (VIDEO)

Survivor 4-spoiler: Αυτός κερδίζει την 3η ασυλία απόψε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως βλέπουμε καθημερινά στα highlights του Survivor, μιλάμε για το μεγαλύτερο παιχνίδι ανατροπών και δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός.

Τρίτη σήμερα και οι παίκτες θα πρέπει να διεκδικήσουν την 3η ασυλία της εβδομάδας που θα κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα πήραν τις δύο πρώτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάτι που έχει φέρει τους Amigos σε πολύ δύσκολη θέση, με την Καρολίνα και την Ελένη να είναι ήδη υποψήφιες για αποχώρηση.

Έτσι, σήμερα ο νικητής θα έχει τεράστια δύναμη στα χέρια του, αφού ή θα έχουμε και τρίτο παίκτη από την ομάδα των Amigos στον τάκο, αλλά μπορεί να δούμε και τον Σάκη ή τη Μαριαλένα, που όπως δείχνουν και τα στατιστικά του Survivor, είναι οι κορυφαίοι.

Εμείς είμαστε όμως εδώ για να σας κάνουμε αποκαλύψεις και δεν πρόκειται να σας αφήσουμε με την απορία, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή.

Σίγουρα τα φαβορί είναι πολλά, με τον Σάκη, τη Μαριαλένα, τον Ηλία και την Καρολίνα να είναι αυτοί που έχουνε τον πρώτο λόγο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ανθρώπου μας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κατσούλης είναι αυτός που θα πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του και θα πάρει ακόμα μία ασυλία, όπως αναφέρει το sportime.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X