VIDEO από την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια

VIDEO από την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια

Δείτε VIDEO από τη δολοφονία στα Σεπόλια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συγκλονιστική στιγμή της δολοφονίας του 32χρονου σε καφετέρια στα Σεπόλια έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του 32χρονου Αλβανού σε καφετέρια στα Σεπόλια αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1. Ο εκτελεστής προσεγγίζει τον στόχο του και πυροβολεί πισώπλατα.

Η εκτέλεση έγινε το απόγευμα της Κυριακής της 30ης Μαϊου. Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον οκτώ φορές το θύμα, ο οποίος κατάφερε να συρθεί μέσα στην καφετέρια και έμεινε ζωντανός για 18 δευτερόλεπτα.


Ο 32χρονος ήταν απορροφημένος στο κινητό του και έπινε τον καφέ του, με αποτέλεσμα ο εκτελεστής να τον προσεγγίσει πισώπλατα αιφνιδιάζοντάς τον.

Το θύμα ήταν ένα από τα πιο γνωστά μέλη της αλβανικής μαφίας, ο επονομαζόμενος «Άρης». Είναι το τελευταίο –μέχρι το επόμενο- θύμα του «πολέμου» που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Μόνο μέσα στο 2021, ο 32χρονος είχε απασχολήσει δύο φορές την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η τέταρτη φορά που επιχείρησαν να τον σκοτώσουν ήταν και… μοιραία. Τρεις φορές (2007, 2019, 2021) είχαν αποπειραθεί να τον σκοτώσουν. Εμπλέκεται σε ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας με τους τουλάχιστον 10 νεκρούς.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X