«Ο Αντσελότι θέλει τον Λοσάνο στην Ρεάλ»

«Ο Αντσελότι θέλει τον Λοσάνο στην Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Τον Ιρβινγκ Λοσάνο της Νάπολι θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να φέρει τον Ιρβινγκ Λοσάνο της Νάπολι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον σχεδιασμό της Ρεάλ για τη νέα σεζόν ετοιμάζει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μετά από 6 χρόνια. Έτσι, ένας παίκτης που έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ιταλός τεχνικός και θέλει να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης είναι ο Ίρβινγκ Λοσάνο, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Ο Μεξικανός εξτρέμ αγωνίζεται στη Νάπολι και φέτος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν, καταγράφοντας 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 15 τέρματα και 5 ασίστ. Έτσι, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, για να τον κάνει δικό της η Ρεάλ θα χρειαστεί να δώσει περίπου 50-60 εκατ. ευρώ στους «Παρτενοπέι».

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη η υπόθεσή του, καθώς στη Νάπολι θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν, προκειμένου να έχουν ένα δυνατό ρόστερ και να παλέψουν για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League, κάτι που δεν κατάφεραν φέτος, καθώς τερμάτισαν στην 5η θέση, χάρη σε μια ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική της Serie A.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X