Η Ουκρανία συνέτριψε (4-0) την Κύπρο και πάει φορτσάτη στο EURO 2021 (VIDEO)

Η Ουκρανία συνέτριψε (4-0) την Κύπρο και πάει φορτσάτη στο EURO 2021 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συντριβή από την Ουκρανία για την Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουκρανία κέρδισε με 4-0 την Κύπρο και πάει φορτσάτη στο EURO 2021.

Η ομάδα του Σεβτσένκο επικράτησε 4-0 στο Χάρκοβο και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με Ολλανδία, Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία.

H Κύπρος ήταν ανταγωνιστική μέχρι το 36ο λεπτό. Όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του Κωστένογλου, οι Ουκρανοί έφυγαν στην κόντρα με τον Ζούμπκοφ, ο οποίος ανετράπη από τον Φιλιώτη που δέχθηκε κόκκινη. Ο Γιαρμολένκο εκτέλεσε το πέναλτι και βρήκε δίχτυα. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Άρη ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε χέρι και ο Ζιντσένκο ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-0.


Στο 59’ ο Μάρλος σέρβιρε στον Γιάρεμτσουκ που δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα. Έχοντας και την τύχη με το μέρος της αυτήν τη φορά, η Ουκρανία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της στο 64ο λεπτό, με τον Γιαρμολένκο να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει προτού καταλήξει στην εστία του Σωτηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X