«Η Σταντάρ Λιέγης θα προσπαθήσει να πείσει τον Μανγκαλά να επιστρέψει»

«Η Σταντάρ Λιέγης θα προσπαθήσει να πείσει τον Μανγκαλά να επιστρέψει»
Photo Credits: INTIME

Η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται για τον Ελιακίμ Μανγκαλά, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για την ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει η βέλγικη ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, η ομάδα της Λιέγης θα προσπαθήσει να πείσει τον Γάλλο στόπερ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Βαλένθια ως ελεύθερος, για να επιστρέψει στο Βέλγιο για λογαριασμό της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ελιακίμ Μανγκαλά θα αποχωρήσει από τη Βαλένθια ως ελεύθερος στο τέλος του μήνα. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο όμως η Σταντάρ Λιέγης θα προσπαθήσει να πείσει τον 30χρονο αμυντικό να επιστρέψει στην ομάδα.

Η καριέρα του Μανγκαλά βρίσκεται σε ύφεση τα τελευταία χρόνια. Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν κατέγραψε μόλις 31 συμμετοχές για τη Βαλένθια, την Μάντσεστερ Σίτι και την Εβερτον. Την περασμένη σεζόν έπαιξε για μόλις 320 λεπτά με τη Βαλένθια στη La Liga. Η Σταντάρ πούλησε τον Μανγκαλά το 2011 στην Πόρτο έναντι 6,5 εκατομμυρίων, η οποία αργότερα τον παραχώρησε για 40 εκατομμύρια στην Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X