«Αναλαμβάνει την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα ο Μιχάλης Κακιούζης»

«Αναλαμβάνει την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα ο Μιχάλης Κακιούζης»
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Κακιούζης νέος προπονητής της μπασκετικής Κραϊόβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ελληνικό ρυθμό κινείται η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα καθώς μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο ποδόσφαιρο, προσέλαβε τον Μιχάλη Κακιούζη για την τεχνική ηγεσία του τμήματος μπάσκετ.

Οπως αναφέρει η ρουμάνικη ιστοσελίδα fanatik.ro, ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2005 και πρώην καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα που προπονητής είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι άνθρωποι της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα επέλεξαν τον Μιχάλη Κακιούζη για την ομάδα μπάσκετ.

Απομένει να δούμε αν οι δύο Ελληνες θα συναντηθούν στην Κραϊόβα, καθώς όπως αποκάλυψε το fanatik, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Μιχάλης Κακιούζης, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου, αναμένεται στο Μπάνιε για λογαριασμό της Κραϊόβα. Η νέα διοίκηση της ομάδας θέλει να προκαλέσει αίσθηση, φέρνοντας ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κακιούζης αναμένεται να φτάσει στην Κραϊόβα στα μέσα αυτής της εβδομάδας για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Κακιούζης είναι σημαία του μπάσκετ στην χώρα του. Εγραψε ιστορία με την ελληνική Εθνική ομάδα που κέρδισε το Ευρωμπάσκετ του 2005 ενώ το 2006 παραλίγο να κατακτήσουν την πρώτη θέση παγκοσμίως αλλά ηττήθηκαν στον τελικό από την Ισπανία.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κακιούζης, ο οποίος είναι 44 ετών με ύψος 2,07μ. αγωνίστηκε σε σπουδαίες ομάδες όπως οι: ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα και Εφές Πίλσεν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X