Στάνκοβιτς: Το «ΟΚ» του Γκσπούρνιγκ στον Παπαδημητρίου… μέτρησε

Στάνκοβιτς: Το «ΟΚ» του Γκσπούρνιγκ στον Παπαδημητρίου… μέτρησε
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ με… σημαντικό βιογραφικό και άρωμα 11άδας.

Από την πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ με… άρωμα Champions League «ψώνισε» η ΑΕΚ τον τερματοφύλακα που τόσο ήθελε και το είχε «επικοινωνήσει» καιρό. Άλλωστε τον περασμένο Ιανουάριο δεν απέκτησε πορτιέρε, διότι το deal με τον Μίκαελ Βέριπς και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν ήταν καλό και ήθελε να περιμένει το καλοκαίρι για κάτι καλύτερο. Και πορεύτηκε με Τσιντώτα-Αθανασιάδη. Και τελικά το… βρήκε το «καλό» αργότερα είναι η αλήθεια.

Πληρώνοντας το κοντά στο 1,5 εκατ.ευρώ με όλα τα έξοδα της μεταγραφής και δίνοντας συμβόλαιο 700.000 ευρώ ετησίως στον Αυστριακό.


Μάλιστα, για να αποκτηθεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ πήραν και συστάσεις από το εξωτερικό όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Μάλιστα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου μίλησε με… Μπουντεσλίγκα.

Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον Μίκαελ Γκσπούρνιγκ, τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης (2007-2012 με 95 ματς) όπου συνεργάστηκαν και ως παίκτες και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο 40χρονος Αυστριακός έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 2018 και εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Ουνιόν Βερολίνου (εκεί σταμάτησε το ποδόσφαιρο και βρίσκεται στο τιμ του Ουρς Φίσερ) που τερμάτισε 6η στην Μπουντεσλίγκα και κέρδισε το εισιτήριο για το Europa League.

Και άκουσε για τον Στάνκοβιτς πολύ καλά λόγια ο Παπαδημητρίου, διότι προφανώς και στην Γερμανία είχαν τσεκάρει την περίπτωση του 28χρονο γκολκίπερ που έπαιζε βασικός για χρόνια στην Σάλτσμπουργκ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X