Οι εξηγήσεις Νεντελτσεάρου σε Κονέ για την κίνηση του στο Αγγλία-Ρουμανία

Οι εξηγήσεις Νεντελτσεάρου σε Κονέ για την κίνηση του στο Αγγλία-Ρουμανία
Photo Credits: INTIME

Εξηγήσεις στον Παναγιώτη Κονέ έδωσε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος ξέσπασε χθες μετά την επιλογή του Ιονούτ Νεντελτσεάρου να μην γονατίσει πριν το φιλικό της Ρουμανίας με την Αγγλία προς τιμήν του αντιρατσιστικού κινήματος Black Lives Matter.

Από χθες το βράδυ κιόλας έχει υπάρξει επικοινωνία του Παναγιώτη Κονέ με τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ για το εν λόγω ζήτημα που προέκυψε μετά το παιχνίδι με την Αγγλία. Στην Ενωση εξεπλάγησαν γιατί ο ίδιος έχει αναπτύξει έντονη αντιρατσιστική δράση με συμμετοχή σε αντίστοιχα κινήματα στη Ρουμανία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νεντελτσεάρου αιφνιδιάστηκε με τις αντιδράσεις που είδε στην Ελλάδα εναντίον του και αναμένεται να κάνει ο ίδιος προσωπική δήλωση επ’ αυτού στην οποία θα διευκρινίζει τη στάση και γιατί επέλεξε να μην γονατίσει. Ο ίδιος θεωρεί πως δεν θα έστελνε έστελνε κάποιο ξεκάθαρο αντιρατσιστικό μήνυμα με αυτή τη κίνηση καθώς πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα τα μηνύματα. Οπως και να έχει, με προσωπική του δήλωση θα το διευκρινήσει ο ίδιος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X