Εντσάμ: Στη λίστα με τους 50 Αφρικανούς που απογοήτευσαν φέτος

Ογκμποε για Εντσάμ: «Εξαιρετική περίπτωση - Ενα 8άρι που πατάει περιοχή και έχει άνετα το γκολ»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει το «goal.com» για τον Ολιβιέ Εντσάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα με τους 50 Αφρικανούς που απογοήτευσαν τη φετινή σεζόν συμπεριλαμβάνει η ιστοσελίδα «goal.com» τον Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο Γαλλο-Καμερουνέζος μέσος θεωρείται μία εξαιρετική, όσο και δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ, πλην όμως οι προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν από τον διεθνή Τύπο, ήταν ακόμα υψηλότερες.

Ο 25χρονος κεντρικός χαφ που αγωνίστηκε δανεικός στο β’ μισό της σεζόν από τη Σέλτικ στη Μαρσέιγ, κατατάσσεται από τη γνωστή ιστοσελίδα “goal.com” στους 50 Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που απογοήτευσαν τη σεζόν που πέρασε.

«Κάποτε συγκρίθηκε με τον Πολ Πογκμπά. Ο Εντσάμ θεωρήθηκε ότι περίσσευε στη Στέλτικ και δόθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ, αλλά απέτυχε να κάνει τη διαφορά. Μετά από 120 λεπτά στη Ligue 1, το μέλλον του Εντσάμ φαίνεται τώρα να βρίσκεται στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί την περίπτωσή του», αναφέρει το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X