ΑΕΚ: Η περίπτωση του Μίτροβιτς προτάθηκε στον Μιλόγεβιτς στη Σερβία

ΑΕΚ: Η περίπτωση του Μίτροβιτς προτάθηκε στον Μιλόγεβιτς στη Σερβία
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με την περίπτωση του Στέφαν Μίτροβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφαν Μίτροβιτς, αρχηγός της Στρασμπούργκ και βασικός κεντρικός αμυντικός της εθνικής ομάδας της Σερβίας, μπήκε στην ζωή της ΑΕΚ με τα σημερινά ρεπορτάζ που τον θέλουν να είναι μεταξύ των κύριων επιλογών που εξετάζει η Ένωση.

Πρόκειται φυσικά για μια περίπτωση για την οποία το βιογραφικό της μιλάει από μόνο του και δεν υπάρχει θέμα αν θα αποτελούσε μιας πρώτης τάξης επιλογή για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην περίπτωση που ο Σέρβος αμυντικός προκριθεί από τον σχεδιασμό της Ένωσης ως βασικός στόχος, κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί.

Για την ακρίβεια, το γεγονός πως ο Στέφαν Μίτροβιτς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμος μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι κάτι που έχει τεθεί υπόψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά την διάρκεια της παραμονής του τις τελευταίες μέρες στο Βελιγράδι. Από κύκλο επαφών του νέου τεχνικού της Ένωσης, εκεί.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X