Ξύλο στο ΗΠΑ-Μεξικό ανάμεσα στους παίκτες και μπουκάλια από τους οπαδούς (VIDEO)

Ξύλο στο ΗΠΑ-Μεξικό ανάμεσα στους παίκτες και μπουκάλια από τους οπαδούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ένταση σημαδεύτηκε το παιχνίδι ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό, για τον τελικό του Nations League της Βόρειας Αμερικής.

Με 3-2 επικράτησαν του Μεξικού, στον τελικό του Nations League της Βόρειας Αμερικής οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχοντας πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Πούλισικ κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ωστόσο από τον εν λόγω αγώνα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, καθώς λίγο πριν από το τέλος της παράτασης υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, έπειτα από φάουλ που έκανε ο Γκουαδράδο στον ΜακΚένι στο 129΄του δευτέρου μέρους…

Δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα μετά το τρίτο γκολ των τυπικά γηπεδούχων, οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα, όπου και ήταν οι οπαδοί του Μεξικού για να πανηγυρίσουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι Μεξικανοί να ξεσηκωθούν και να μην σταματούν τα υβριστικά συνθήματα, καθώς επίσης και την ρίψη διαφόρων αντικειμένων προς τους παίκτες των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X