«Ο Γιοβάνοβιτς θέλει πολύ τον Φαμπιάνο στον Παναθηναϊκό»

«Ο Γιοβάνοβιτς θέλει πολύ τον Φαμπιάνο στον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, αποκαλύπτουν κυπριακά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «kerkida.net», τονίζοντας ότι αποτελεί έναν διακαή πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ ήταν και φέτος εξαιρετικός, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από το «τριφύλλι», ωστόσο το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό –εφόσον το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό- αποτελεί το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Κύπρου πρέπει να ικανοποιηθούν για να προχωρήσει η περίπτωση.
«Το ενδιαφέρον των πρασίνων της Αθήνας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και μάλιστα πολύ έντονο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης των καταστάσεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά γνωρίζει τα πάντα. Ξέρει πως η Ομόνοια στήριξε φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Βραζιλιάνο γίγαντα. Ο Σερβοέλληνας κόουτς τον θέλει και μάλιστα πολύ. Όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ομόνοια, χωρίς να… φορτωθεί ο λογαριασμός της.

Εκεί πλέον είναι το θέμα. Αν το εξ Ελλάδος “τριφύλλι” μπει… στο τραπέζι τότε θα έχει συνέχεια. Αν όχι… τότε απλά και ο ΠΑΟ θα μείνει ως ένας μνηστήρας και τίποτα περισσότερο», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός υπολογίζει κανονικά στον Σωκράτη Διούδη, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ έχει μεταφέρει την επιθυμία του να μεταγραφεί στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί και τους «πράσινους». Αν τελικά ο Διούδης αποχωρήσει, τότε δεν αποκλείεται το όνομα του Φαμπιάνο να «παίξει» σοβαρά για τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X