ΑΕΚ: Εξαιρετική παρουσία και μετάλλια για το τμήμα στίβου στην Πάτρα

ΑΕΚ: Εξαιρετική παρουσία και μετάλλια για το τμήμα στίβου στην Πάτρα
Photo Credits: INTIME

Πέντε μετάλλια κατέκτησε η ΑΕΚ στο Πανελλήνιο στίβου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ καλή ήταν για ακόμα μία φορά η παρουσία του τμήματος Στίβου της ΑΕΚ  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (05-06/06) στην Πάτρα.

Η ΑΕΚ κατέκτησε 5 μετάλλια, ενώ παράλληλα όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της “Ένωσης” τα έδωσαν όλα παρά τις δυσκολίες όλης της σεζόν και τη μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις.

Η Κατερίνα Δαλάκα κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια, κρατώντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Η Πρωταθλήτρια του “Δικεφάλου” με 11.59″ στα 100 μ. και 23.74″ στα 200 μ., όχι μόνο ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αλλά παράλληλα σημείωσε και νέα ατομικά ρεκόρ.

Ο Νίκος Πολυχρονίου επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα. Ο σφυροβόλος της ΑΕΚ με βολή στα 67,76 μ. όχι μόνο σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ, αλλά παράλληλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Νέους Άνδρες και την 5η θέση στους Άνδρες, αποδεικνύοντας ότι όλο το μέλλον είναι δικό του.

Ασημένιο μετάλλιο και για την Ελπίδα Τόκα που στα 400 μ. με εμπόδια έκανε χρόνο 60.57″. Στην ίδια κούρσα, η Ολυμπία Καραγιάννη κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 61.44″.

Το χάλκινο μετάλλιο πανηγυρίζει ο Νίκος Καψής στο Μήκος. Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ “πέταξε” στα 7,60 μ. παραμένοντας έτσι στους κορυφαίους του αθλήματος.

Ο Δημήτρης Κούτσικας στάθηκε άτυχος στο Ύψος, καθώς ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με άλμα στα 1,84 μ., καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

Η Πηνελόπη Βασιλοπούλου στα 100 μ. Γυναικών τερμάτισε στον προκριματικό σε χρόνο 12.49″.

Mετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξης Αλεξίου δήλωσε στο aek.gr: “Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες μας για την εξαιρετική τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ συνεχίζει τα βήματα μπροστά και στον Στίβο. Κατακτήσαμε 5 μετάλλια και θα μπορούσαμε αν δεν ήμασταν άτυχοι να κατακτήσουμε κι άλλα. Σε μία δύσκολη χρονιά, με λίγες προπονήσεις και πολλές διακοπές, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας κράτησαν ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια σε όλους“.

Ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, κ. Ηλίας Χατσίκας, με τη σειρά του δήλωσε στο aek.gr: “Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ έδειξε ότι ανεβαίνει και στον Στίβο. Με σταθερά βήματα, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας κατέκτησαν μετάλλια και έδειξαν ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες μπορούν να πετύχουν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες. Συνεχίζουμε με στόχο φυσικά την κορυφή“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X