Ξεφτίλα για την ΕΡΤ, κλάψα για τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τη συμπεριφορά της Ελληνικής Τηλεόρασης στην ΑΕΚ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και αυτό με την ΕΡΤ έχει καταντήσει ΞΕΦΤΙΛΑ!

Σήμερα η ΑΕΚ έδινε δύο αγώνες σε μπάσκετ και χάντμπολ. Και η συμπεριφορά της Δημόσιας Τηλεόρασης προς την ομάδα που έφερε τον πρώτο και τον τελευταίο ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ και τον τελευταίο προ ημερών στο χάντμπολ ήταν αηδιαστική!

Το πιο σπουδαίο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος χάντμπολ, αυτό κόντρα στον Παοκ η ΕΡΤ αποφάσισε να το δείξει μέσω του ERTflix. Δηλαδή θα είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι είχαν smart τηλεοράσεις ή αν είχαν τη δυνατότητα διαδικτυακά.

Τι έδειξε η ΕΡΤ;

Τι προτίμησε να δείξει μέσα από τα ελεύθερα κανάλια της; Η ΕΡΤ 1 αρχικά ένα 15λεπτο επεισόδιο στίβο επί κοντώ και στη συνέχεια σε επανάληψη τον 6ο κύκλο από τη σειρά «Μις Μαρπλ».

Η ΕΡΤ 2 ένα επεισόδιο από τη σειρά POP Hellas1951-2021 με τίτλο: «Οι Έλληνες και το φαγητό».

Η ΕΡΤ 3 δικαιολογείται εν μέρει καθώς είχε σε ζωντανή μετάδοση το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, ενώ στο ERTsports είχε το Roland Garros.

Είναι αδιανόητο να μη μεταδίδονται ζωντανά από τα ελεύθερα κανάλια αυτά τα ματς και να βλέπουμε την κάθε σαχλαμάρα με ακροαματικότητα 0,0008%. Κάπου έλεος όμως. Για να μην πούμε ότι αρχικά το ματς ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί από το ERTsports4 όπως έγραφε και το site του ΕΣΑΚΕ και τελικά το είδαμε από το 3.


Δεν συμβαίνει πρώτη φορά

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό το ατόπημα. Προ ημερών η ΑΕΚ έδινε πάλι αγώνα για τα play off της Α1 μπάσκετ. Η ΕΡΤ λοιπόν που έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος έδειξε για ακόμα μία φορά ασέβεια στη «Βασίλισσα». Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ.

Εκείνη την ώρα λοιπόν η ΕΡΤ1 είχε ειδήσεις και αμέσως μετά έδειξε το 11ο επεισόδιο από το Β’ κύκλο της σειράς: «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»!

Η ΕΡΤ 2 είχε από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7 το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της σειράς: «Οικογένεια Ντάρελ».

Η ΕΡΤ 3 είχε σε επανάληψη το 2ο επεισόδιο της σειράς: «Απίθανα ταξίδια με τρένο» όπου βλέπαμε κάτι βαγόνια στη Βραζιλία…

Το κανάλι ΕΡΤsports είχε σε ζωντανή μετάδοση την 6η μέρα του Ρολάν Γκαρός.

Αποφάσισε λοιπόν αντί να δείξει σε ένα από τα τέσσερα κανάλια της τον αγώνα της «Ένωσης» να τον μεταδώσει από το ΕΡΤflix και το ΕΡΤsports 4.

Δε θα μπω καν στη διαδικασία να αναφερθώ στους speaker των προηγούμενων αγώνων της ΑΕΚ, όπου ειδικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος νομίζαμε κάποια στιγμή ότι έπαιζε η ομάδα της Θεσσαλονίκης ευρωπαϊκό τελικό με κάποια ξένη ομάδα και ότι έπρεπε να ακούμε μόνο για τον… Ενστασιακό. Ας αλλάξουν λίγο το τροπάριο, διότι η καραμούζα θα πάει σύννεφο.

Κλάψα, κλάψα παντού

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι του χάντμπολ είδαμε και πάλι το γνωστό τροπάριο. Κλωτσιές, μπουνιές και ξύλο και μετά ΚΛΑΨΑ! Έχασαν από τα… δεύτερα της ΑΕΚ, την οποία δεν μπορούν να την κοιτάξουν στα μάτια, έχασαν από την ομάδα που κατέκτησε το EHF και επειδή τέσσερις πέντε οπαδοί τους, τους είπαν βγάλτε ανακοίνωση, έσπευσαν να γράψουν πάλι ασυναρτησίες.

Θα συνηθίσετε παιδιά. Μην αγχώνεστε. Αν πάλι πιστεύετε ότι αδικηθήκατε κάντε ΕΝΣΤΑΣΗ.


Η μεγάλη πλάκα είναι ότι στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ΑΣ Παοκ έγραψαν: «Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη και στα επόμενα παιχνίδια…».

Ας μην ανησυχούν πάντως. Η ΑΕΚ θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να κλειδώσει το ΤΡΕΜΠΛ!

ΥΓ: Βγήκε ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και δήλωσε σε ουγγρικό μέσο: «Ήμουν ο Νο. 1 υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά είχα συμβόλαιο με τη Φερεντσβάρος. Περίμεναν μέχρι το τέλος, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να επιλέξουν κάποιον άλλον…».

Ο Ρεμπρόφ έλυσε το συμβόλαιό του από τη Φερεντσβάρος πριν από δύο μέρες. Φανταστείτε απλά να τον περίμενε η ΑΕΚ και τελικά να αποδεχόταν την πρόταση της Αλ Αΐν που του έδωσε τελικά 4 μύρια. Τι θα έγραφαν όλοι αυτοί που κάνουν κριτική ενώ δεν ξέρουν καν τα δεδομένα των υποθέσεων. Πόσα θα έσουρναν στην ΑΕΚ (άσε εμάς τους ρεπόρτερ της).

Οι δηλώσεις του Ουκρανού τεχνικού, είναι αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους αυτούς τους ξερόλες του καναπέ και του πληκτρολογίου, οι οποίοι μας έλεγαν ότι τους γράφαμε ψέματα.

ΥΓ 2: Για την κίνηση του Νεντελτσιάρου να μη γονατίσει στη σέντρα πριν το ματς με την Αγγλία θα πω μόνο αυτό. ΝΤΡΟΠΗ! Είναι μεν δικαίωμά του να πιστεύει ότι θέλει, αλλά η ΑΕΚ σαν οργανισμός και οι ποδοσφαιριστές που την εκπροσωπούν ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μη δείχνουν καμία ανοχή στο ρατσισμό. Αν δεν το αντιλαμβάνεται αυτό ο Ρουμάνος, δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ θέση σε αυτό το σύλλογο.

ΥΓ 3: Η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι κρίσιμη. Θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για πολλούς ποδοσφαιριστές. Stay tuned στο Enwsi.gr…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X