Εμβολιασμοί: Τα τρία κίνητρα που θα δοθούν για να πειστούν οι αναποφάσιστοι

Εμβολιασμοί: Τα τρία κίνητρα που θα δοθούν για να πειστούν οι αναποφάσιστοι

Στις ΗΠΑ δίνουν μέχρι και χρήματα, στην Ελλάδα το αντίτοιμο προσανατολίζεται να είναι η αίσθηση ελευθερίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει μέχρι στιγμής παγκοσμίως για το ποσοστό των εμβολιασμένων ανθρώπων που εγνωσμένα μολύνονται από τον κορωνοϊό είναι αυτή που έδωσε στη δημοσιότητα στις 26 Μαΐου η αμερικανική κυβέρνηση.

Στη μελέτη εξετάστηκαν 101 εκατομμύρια άνθρωποι που εμβολιάστηκαν πλήρως στις ΗΠΑ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Απριλίου. Το ποσοστό των ανθρώπων που εντοπίστηκε ότι μολύνθηκαν από τον Sars-CoV-2 ήταν μόλις 0,01%. Συνολικά αναφέρθηκαν 10.262 λοιμώξεις δύο εβδομάδες (ή και αργότερα) μετά τη χορήγηση και της δεύτερης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNTech και Moderna ή της μοναδικής δόσης του Johnson & Johnson.

Το ποσοστό των εμβολιασμένων που χρειάστηκαν νοσηλεία ήταν 0,0007% και το αντίστοιχο των θανάτων καθηλώθηκε στο 0,0001%. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο αριθμός των μολύνσεων μετά τον εμβολιασμό είναι σίγουρα μεγαλύτερος – αφού οι ασυμπτωματικοί ασθενείς συχνά δεν διαγιγνώσκονται – ωστόσο τα επίπεδα νοσηλείας και θανάτων καταδεικνύουν με πάσα διαύγεια την αξία του εμβολιασμού στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X