Ζορίστηκε η Αγγλία, τριάρα η Ολλανδία στα πρώτα σημερινά φιλικά (VIDEO)

Ζορίστηκε η Αγγλία, τριάρα η Ολλανδία στα πρώτα σημερινά φιλικά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βελτιώθηκε, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν παύει να χρειάστηκε ένα πέναλτι για να νικήσει οριακά τη Ρουμανία. Η εθνική Αγγλίας έκανε το 2/2 στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Euro (1-0), είδε τον Τζόρνταν Χέντερσον να επιστρέφει στη δράση μετά τις 20 Φεβρουαρίου και τον Μάρκους Ράσφορντ να γίνεται ο νεότερος που φοράει το περιβραχιόνιο 18 χρόνια μετά τον Μάικλ Όουεν, με τον τελευταίο, μάλιστα, να πετυχαίνει και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Έπειτα από ένα ημίχρονο με μοναδική ευκαιρία το δοκάρι του Κάλβερτ-Λιούιν και πιο αξιοσημείωτη στιγμή την άρνηση των Νεντελτσεάρου-Στάντσιου να γονατίσουν πριν τη σέντρα και την εισβολή ενός οπαδού στο 40ο λεπτό, τα Τρία Λιοντάρια κυριάρχησαν, είχαν δύο ακόμη τεράστιες ευκαιρίες με Κάλβερτ-Λιούιν και Μπέλιγχαμ και βρήκαν τελικά τον τρόπο να σκοράρουν με εύστοχο χτύπημα του φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άσπρη βούλα.

Από το ίδιο σημείο αστόχησε λίγο αργότερα ο Χέντερσον, αδυνατώντας να ανοίξει λογαριασμό με το εθνόσημο μετά από 59 άγονες συμμετοχές.


Η Δανία υποδέχτηκε σε φιλική αναμέτρηση στο Μπρόντμπι τη Βοσνία και έδειξε να είναι έτοιμη στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει του Euro (στον ίδιο όμιλο με Βέλγιο, Ρωσία και Φινλανδία). Οι γηπεδούχοι χτύπησαν από αέρος δύο φορές και πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 2-0. Αυτό άνοιξε στο 18ο λεπτό από τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Ο 30χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στη βοσνιακή άμυνα και με ωραία κίνηση και κεφαλιά, Νίκολα Βασίλι. Ο Χιούμλαντ πέρασε στο δεύτερο μέρος τους Άντερσεν, Γιαν Πόουλσεν, Βιντ, Ντιλέινι, Μάλε και Κορνέλιους. Ο τελευταίος ήταν που με εξαιρετική κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 74′, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Δεν έπεισε η Σκωτία

Πολλά έχει να διορφθώσει η Σκωτία για να έχει ελπίδες πρόκρισης από τον τέταρτο όμιλο, όπου βρίσκεται μαζί με Κροατία, Αγγλία και Τσεχία. Κι αυτό γιατί μπορεί να πανηγύρισε τη νίκη (1-0) επί του Λουξεμβούργο στο «Ζοζί Μπαρτέλ», αλλά σίγουρα δεν έπεισε. Ο Τσε Άνταμς σκόραρε το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης στο 27ο λεπτό. Από εκεί και πέρα τίποτα. Η Σκωτία μάλιστα έπαιξε για 55 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ, Βαχίντ Σελίμοβιτς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 35ο λεπτό.

«Ψάχνονται» Αυστρία και Σλοβακία

Χωρίς σκορ και χωρίς νίκη ολοκλήρωσαν τα φιλικά τους πριν από το Euro Αυστρία και Σλοβακία (0-0) στο «Ερνστ Χάπελ». Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη ματς μετά το πρώτο τεστ με την Αγγλία, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά απέτυχαν να σκοράρουν σε 180 λεπτά παιχνιδιού κι έχουν σοβαρό θέμα αποτελεσματικότητας να λύσουν αν θέλουν να πετύχουν την παρθενική τους πρόκριση από όμιλο τελικής φάσης Euro. Στην αντίπερα όχθη, οι Σλοβάκοι δεν εντυπωσίασαν ούτε τώρα, μετά το 1-1 κόντρα στη Βουλγαρία και αμφότερες θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την μέχρι τώρα εικόνα τους με Βόρεια Μακεδονία (13/6) και Πολωνία (14/6) αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X