Roland Garros: O Μεντβέντεφ στον δρόμο του Τσιτσιπά (VIDEO)

Roland Garros: O Μεντβέντεφ στον δρόμο του Τσιτσιπά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον κακό του δαίμονα Ντανίλ Μεντβέντεφ καλείται να νικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να περάσει στα ημιτελικά του Roland Garros!

O 25χρονος Ρώσος, Νο.2 στον κόσμο, έκανε επίδειξη δύναμης (και) κόντρα στον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν επικρατώντας με 6-2, 6-1, 7-5, για να κλείσει θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Το φοβερό είναι ότι μέχρι φέτος δεν είχε καμία νίκη στο Παρίσι, όμως πλέον παίζει σα να βρίσκεται σε σκληρή επιφάνεια… Στο head to head ο Μεντβέντεφ προηγείται με 6-1, έχοντας μάλιστα υποτάξει εύκολα τον Στεφ στα ημιτελικά του φετινού Australian Open. Οι άλλες νίκες σημειώθηκαν το 2018 σε Μαϊάμι, US Open και Βασιλεία και το 2019 σε Μόντε Κάρλο (χώμα) και Σανγκάη.


Ο Στέφανος κατάφερε να τον νικήσει για πρώτη και μοναδική φορά το 2019 στο Λονδίνο, όπου κέρδισε στη συνέχεια το ATP Finals. Σημειώστε ότι ο Ντανίλ έχει Γάλλο προπονητή και μιλάει άπταιστα τη γλώσσα, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει την υποστήριξη του κοινού στα προημιτελικά… Ο αγώνας θα γίνει μεθαύριο (8/6).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X