
Πληροφορίες ότι... έρχεται κάτι καλό για τον Στράτο Σβάρνα από το εξωτερικό
Ο Στράτος Σβάρνας είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της ΑΕΚ που την τελευταία διετία έχει εξελιχθεί.
Δίχως αυτό όμως να σημαίνει ότι είναι στο επίπεδο που απαιτούν οι ανάγκες της Ενωσης, ενώ και ο ίδιος μπορεί να λέει ότι έχει πετύχει κακές χρονιές για την άμυνα της ΑΕΚ συνολικά.
Ωστόσο, ο Σβάρνας προ καιρού άλλαξε μάνατζερ. Πήγε στον Βιτζέντζο Καβαλιέρε που εκπροσωπεί τον Μάρκο Λιβάγια και γνωρίζουν άπαντες στην ΑΕΚ ότι έχει καλές… άκρες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες προς την Ενωση έχει μεταφερθεί το έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να έρθει καλή πρόταση για τον Σβάρνα που δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το 2025.
O ίδιος στα 24 του μπορεί να θεωρεί ότι είναι μία καλή ευκαιρία να φύγει στο εξωτερικό, καθότι είναι και ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ και στην ΑΕΚ δεν θα του… έκοβαν το δρόμο αρκεί να ερχόταν μία καλή οικονομική πρόταση για την πώληση του.
Το μειονέκτημα για τον Σβάρνα είναι ότι αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και αναμένεται να είναι έτοιμος τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ βλέπουν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κληθούν να είναι έτοιμοι για αντικατάσταση του.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Μέλος ενός μικρού θαύματος
- ΑΕΚ: Για αυτό θα επιστρέψει ο Αραούχο
- Θάνος Τσίμπος: «Καλός ο Μέικον, αλλά τα δύσκολα για την ΑΕΚ θα έρθουν μετά το τέλος των πλέι οφ» (VIDEO)
- «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά!»
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 – Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Θα είναι πάντα η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

«Πρόταση στον Χάμες Ροντρίγκες από την Μπόκα Τζούνιορς»