ΑΕΚ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την ομάδα Futsal Γυναικών!

ΑΕΚ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την ομάδα Futsal Γυναικών!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 12-0 του Νέου Ικονίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το εντυπωσιακό 12-0 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Νέου Ικονίου στην πρεμιέρα της Α’ Φάσης του 2ου Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και ξεκίνησε με το… δεξί το Πρωτάθλημα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάληψη μίας εκ των 4 πρώτων θέσεων που οδηγούν στο Final Four.

Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε σημαντικές απουσίες αθλητριών, ωστόσο και πάλι κατάφερε να φτάσει στην εύκολη νίκη. Μπίρλη και Κόλλια σημείωσαν από 4 γκολ, η Μπούμπα 2 και από 1 οι Τριβυζάκη και Πότσιου, με τον “Δικέφαλο” να προσθέτει τους 3 πρώτους πόντους στο σακούλι του.

Μετά το τέλος του αγώνα η Τόνια Βαρβαροπούλου δήλωσε: “Ξεκινήσαμε με το δεξί και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μετά από πολύ καιρό επιστρέψαμε στον ρυθμό μας. Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Ήταν μία εύκολη νίκη, βγάλαμε πολλές ενέργειες. Με τον κόουτς Χριστόπουλο έχουμε εξαιρετική συνεργασία και μας βοηθάει πάρα πολύ στο παιχνίδι μας. Φυσικά, στόχος μας είναι το 2ο Πρωτάθλημα“.

Η Μαρία Πότσιου με τη σειρά της τόνισε: “Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με όλο αυτό το διάστημα αποχής. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, να ξεκινήσουμε με το δεξί. Σιγά-σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα, γιατί αποτελούνταν από πολλές μικρές αθλήτριες και το πάλεψαν όσο μπορούσαν“.

 

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε: “Μετά από μία μακρά απουσία λόγω της πανδημίας, επιστρέψαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Παίξαμε με μία ομάδα που δεν είχε πολλές εμπειρίες. Καταφέραμε σχετικά νωρίς να “καθαρίσουμε” το ματς. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι οι αθλήτριες μας αγωνίζονται σε πολύ καλές ομάδες της Α’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο 11-11. Το όνομα της ΑΕΚ και μόνο τα λέει όλα. Παίζουμε μόνο για τη νίκη και φυσικά ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου και φέτος“.

ΑΕΚ – ΑΟ Νέο Ικόνιο 12-0

Σκόρερς: Μπίρλη (4), Κόλλια (4), Μπούμπα (2), Τριβυζάκη, Πότσιου.

ΑΕΚ (Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Ευσταθιάδου, Μπούμπα, Μπίρλη, Τριβυζάκη, Καρέτσου, Πότσιου, Κόλλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X