Αραούχο: Η ΑΕΚ ανεβαίνει μέχρι 1,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του

Αραούχο: Η ΑΕΚ ανεβαίνει μέχρι 1,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει μέχρι 1,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρχιο Αραούχο θέλει πολύ να γυρίσει στην ΑΕΚ και το προσπαθεί. Το ίδιο και η ΑΕΚ που τον θέλει για την θέση του φορ τη νέα χρονιά. Ομως κάθε φορά τα πράγματα δεν είναι απλά.

Ο Σέρχιο Αραούχο έγινε ο Νο1 στόχος της Ενωσης για την επίθεση, για να αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα που αποχωρεί μετά από 2 χρόνια. Για την ΑΕΚ υπάρχει πρόθεση η γραμμή κρούσης τη νέα σεζόν να απαρτίζεται από τον «Τσίνο», τον Ανσαριφάρντ και τον νεαρό Κοσίδη.

Ομως εδώ μπαίνει η παράμετρος Λας Πάλμας και Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έχει προβάλει απαιτήσεις κοντά στα 3 εκατ.ευρώ. Η ΑΕΚ, από πλευρά της, κυμαίνεται κοντά στο 1,5 εκατ.ευρώ η πρόταση της, η οποία ανεβαίνει και στο 1,7 εκατ.ευρώ. Συγκεκριμένα πράγματα και δίχως διάθεση για περαιτέρω αύξηση.


Βεβαίως και η απόσταση μειώνεται και ειδικότερα όσο γνωρίζουν στην Λας Πάλμας ότι σε 2 χρόνια τελειώνει το συμβόλαιο του Αργεντίνου και αυτό το καλοκαίρι είναι μία καλή ευκαιρία να βγάλουν χρήματα. Ο Αραούχο πιέζει και θέλει πολύ να παίξει στην ΑΕΚ, ειδικά όσο πλησιάζουμε στην είσοδο στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Με τον παίκτη η Ενωση φαίνεται να είναι κοντά. Διότι η πρώτη πρόταση της ήταν στις 750.000 ευρώ, με το ποσό να ανεβαίνει πάνω από τα 900.000 ευρώ με κάποια μπόνους. Στην Λας Πάλμας αμείβεται με 1,3 εκατ.ευρώ και δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ ακόμη μία φορά. Αυτή την φορά όμως με κανονική μεταγραφή και όχι με έναν 4ο δανεισμό.

Φυσικά, η υπόθεση δεν είναι εύκολη, με την ΑΕΚ να είναι πλέον σε ανοιχτή διαπραγμάτευση με την Λας Πάλμας, με την οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης ως το 2023, και να καλείται να βρει τη χρυσή τομή για να ολοκληρωθεί το deal. Ο Ραμίρες κάνει το δικό του παιχνίδι τακτικής, ρίχνει και άλλες προτάσεις για τον «Τσίνο» στο τραπέζι και κάπως έτσι θα χρειαστεί και άλλος χρόνος για να φανεί τι θα γίνει σε μία υπόθεση-κλειδί για την νέα ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X