Έτοιμη για το «μπρέικ» η ΑΕΚ και το 2-1 κόντρα στον Προμηθέα (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Έτοιμη για το «μπρέικ» η ΑΕΚ και το 2-1 κόντρα στον Προμηθέα (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει στην Πάτρα να σπάσει την έδρα του Προμηθέα και να πάρει το πάνω χέρι

Η ΑΕΚ πάει σήμερα στην Πάτρα για να σπάσει την έδρα του Προμηθέα και αποκτήσει προβάδισμα στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Μετά την μεγάλη νίκη με κατοστάρα στον δεύτερο αγώνα του ΟΑΚΑ, η Ένωση θέλει να εκμεταλλευτεί το ρυθμό που έχει βρει και να κερδίσει τους Πατρινούς στο γήπεδο τους για να πάρει εκείνη  το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Ντάριλ Μέικον, που απουσίασε στο πρώτο παιχνίδι της Πάτρας, αυτή την φορά θα είναι παρών και όπως φάνηκε από το ματς της Παρασκευής, αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες.


Ο κόουτς Αγγέλου δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Λάνγκφορντ Σλότερ, Μόουζες ενώ και ο Λοτζέσκι αποχώρησε και βρίσκεται πλέον στην Αμερική.

Ο Μάκης Γιατράς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Δημήτρη Αγραβάνη που τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για την συμπεριφορά του στον πρώτο αγώνα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μιχάλης Λούντζης που γύρισε το πόδι του στο πρώτο ματς.

Θυμίζουμε ότι η σειρά είναι στις 3 νίκες, οπότε όποιος κάνει το 2-1 έχει το πλεονέκτημα να τελειώσει την σειρά στο επόμενο παιχνίδι.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι Χρυσόστομος (Τόμι) Σχινάς (Αττικής), Αντώνης Αναστόπουλος (Κεντρικής και Νόριας Πελοποννήσου) και Γιάννης Μαλαμάς (Κρήτης).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X