Εθνική: Με Μάνταλο βασικό κόντρα στη Νορβηγία -Παίζεται του Γαλανόπουλου

Εθνική: Με Μάνταλο βασικό κόντρα στη Νορβηγία -Παίζεται του Γαλανόπουλου
Photo Credits: INTIME

Τα σχέδια του Τζον Φαν'τ Σιπ για το αποψινό ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Νορβηγία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα ακόμα τεστ για την Εθνική Ελλάδας απόψε (20:00 OPEN TV) κόντρα στη Νορβηγία σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στην Μάλαγα.

Ο  Τζον Φαν’τ Σιπ αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ παίζεται και του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν΄τ Σιπ, όπως και στο φιλικό με το Βέλγιο, θα έχει την δυνατότητα να κάνει δοκιμές ενόψει των δύο αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου, που θα γίνουν στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία αντίστοιχα.

Όπως όλα δείχνουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχτεί με 4-3-3, όπως και στο προηγούμενο φιλικό. Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, με τους Μπακάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη στην άμυνα. Πιο μπροστά στα χαφ θα είναι οι Ζέκα, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μπακασέτας, Μασούρας στα πλάγια, με τον Παυλίδη στην κορυφή.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ακόμα και οι Πέλκας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Σιώπης και Τζόλης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X