Η άγνωστη ιστορία πίσω από το γνωστότερο ελληνικό σύνθημα για το EURO 2004 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το γνωστότερο ελληνικό σύνθημα για το EURO 2004 (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πως από το σύνθημα για τον Πιερλουίτζι Κολίνα φθάσαμε στο σύνθημα που σημάδεψε την πορεία της εθνικής στην Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσο πλησιάζει η έναρξη του EURO 2021, τόσο στην Ελλάδα μελαγχολούμε για μία ακόμη απουσία της εθνικής ομάδας από την τελική φάση μιας μεγάλης διοrγάνωσης. Ειδικά όταν πρόκειται για EURO, μια διοργάνωση στην οποία η εθνική Ελλάδας έχει γράψει τη δική της ιστορία και μάλιστα με χρυσά γράμματα. Αυτό συνέβη το 2004 όταν η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Εκτοτε, η Ελλάδα μετείχε και στην τελική φάση των EURO του 2008 και του 2012, αλλά και στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2010 και του 2014.

Η παρουσία της Ελλάδας, όμως, στο EURO 2004 δε ξεχνιέται με τίποτα και έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη συνείδηση όλων των Ελλήνων. Ηταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ηταν κάτι που λίγοι πίστευαν. Οσο, μάλιστα, η εθνική Ελλάδας προχωρούσε στη διοργάνωση τόσο αυτό το όνειρο γινόταν πραγματικότητα μέχρι το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2004 όταν ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης σήκωσε στον ουρανό της Λισαβόνας το κύπελλο.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X