ΑΕΚ: Για αυτό θα επιστρέψει ο Αραούχο

ΑΕΚ: Για αυτό θα επιστρέψει ο Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τον Αργεντινό που είναι προφανής επιλογή και στο τέλος θα τον έχουμε ξανά εδώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρω πόσους έχει… κουράσει το θέμα του Αραούχο, αλλά στην συγκεκριμένη κατηγορία σίγουρα δεν ανήκω. Το μόνο που με έχει χαλάσει με τον Αραούχο είναι που δεν ανήκει στην ΑΕΚ. Και μακάρι να γίνει τώρα. Για την ακρίβεια, πιστεύω πως θα γίνει τώρα. Κι αν δεν γίνει και τυπικά τώρα, πιστεύω θα έρθει με κάποιο τρόπο και στην χειρότερη περίπτωση του χρόνου τέτοιο καιρό θα γίνει και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ.

Αν τα βάλεις κάτω, οι τρεις δανεισμοί ως τώρα του Αραούχο στην ΑΕΚ, έχουν στοιχίσει πάνω από 2 εκατομμύρια, ίσως και κοντά στα 2,5. Αυτά έχει πληρώσει η ομάδα για να έχει τον «Τσίνο» μια ολόκληρη και δύο μισές σεζόν. Θα μπορούσε με αυτά τα χρήματα να τον έχει αγοράσει κάποια στιγμή μέσα σε αυτά τα 4,5 χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη φορά που ήρθε; Δύσκολο. Είχε μπει ρήτρα 2,7 εκατ. στον τελευταίο δανεισμό. Που σημαίνει πως η ΑΕΚ αν την εκτελούσε τότε, θα είχε πληρώσει αυτά τα χρήματα, συν αυτά που έχουν στοιχίσει οι δανεισμοί. Δηλαδή το κόστος της παρουσίας του Αραούχο από τον Γενάρη του 2017 θα είχε πλησιάσει τα 5 εκατομμύρια.

Δείτε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X