Σκόραραν Μαχαίρας, Σαρδέλης και Μπότος στη νίκη των Ελπίδων επί του Λιχτενστάιν με 5-0 (VIDEO)

Σκόραραν Μαχαίρας, Σαρδέλης και Μπότος στη νίκη των Ελπίδων επί του Λιχτενστάιν με 5-0 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Εθνική Ελπίδων κέρδισε εκτός έδρας το Λιχτενστάιν με 5-0, στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο.

Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 39′ με κεφαλιά του Γιάννη Χριστόπουλου του Αστέρα Τρίπολης ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Μαχαίρας στο 55′ έκανε το 0-2, ο Μπότος στο 61′ το 0-3 ενώ ο Σαρδέλης στο 73′ το τελικό 0-5. Λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 66ο λεπτό, ο Ζαγαρίτης είχε κάνει το 0-4 για την Ελλάδα.

Έτσι, η Εθνική, ύστερα από δύο παιχνίδια στο γκρουπ, ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς και στην κορυφή του ομίλου. Με την Κύπρο να ακολουθεί με ένα παιχνίδι (1π.) και τις Ισλανδία, Πορτογαλία και Λευκορωσία χωρίς ματς.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Τζολάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Γ. Χριστόπουλος, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος (80′ Σουρλής), Τσιγγάρας (70′ Ε. Χριστόπουλος), Μπότος (80′ Λώλης), Μαχαίρας (62′ Εμμανουηλίδης), Πινακάς (69′ Σαρδέλης) και Ιωαννίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X