Ισχυρισμός-ντροπή από γιατρό που αρνείται να εμβολιαστεί (VIDEO)

Ισχυρισμός-ντροπή από γιατρό που αρνείται να εμβολιαστεί (VIDEO)

Επιμένει στους ισχυρισμούς της η αναισθησιολόγος του νοσοκομείου «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης και δεν εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιμένει στους ισχυρισμούς της η αναισθησιολόγος του νοσοκομείου «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης και δεν εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού, θέτοντας σε κίνδυνο ασθενείς.

Αναστάτωση προκλήθηκε το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης καθώς η ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό λίγο πριν μπει σε χειρουργείο.

Η αναισθησιολόγος έκανε τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε θετικό καθώς ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η χειρουργική αίθουσα άμεσα εκκενώθηκε και απολυμάνθηκε ενώ οι υγειονομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί της υποβάλλονται ακόμα σε διαδοχικά τεστ και μέχρι στιγμής είναι όλοι αρνητικοί. Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος τα χειρουργεία συνεχίστηκαν κανονικά στις υπόλοιπες αίθουσες της ορθοπεδικής του Γεννηματάς.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X