«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά!»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά!»
Photo Credits: INTIME

«Βόμβα» έσκασε από twitter σχετικά με ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Ελιακίμ Μανγκαλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέρεται πως θέλει να ρίξει «βόμβα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με λογαριασμό στο twitter, η Ενωση ενδιαφέρεται για τον Ελιακίμ Μανγκαλά της Βαλένθια με πλούσια καριέρα στην πλάτη του. Συγκεκριμένα, το tweet αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο αμυντικό της Βαλένθια, Ελιακίμ Μανγκαλά!». Χωρίς, ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Οσον αφορά στον 30χρονο Γάλλο αμυντικό ύψους 1,87μ., Ελιακίμ Μανγκαλά, πρόκειται για ένα τεράστια όνομα που σίγουρα θα αποτελεί «βόμβα» η έλευσή του στην Ελλάδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερή του αφού έκανε 10 συμμετοχές και η Βαλένθια δεν προτίθεται να τον ανανεώσει. Στις πλάτες του κουβαλά καριέρα σε Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Εβερτον, εκτός των «νυχτερίδων». Υπήρξε επίσης 8 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας. Η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε για μια περίοδο στην καριέρα του μέχρι και τα 28 εκατ. ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο ηγέτης της άμυνάς της, με τον Μπόγκταν Πλάνιτς που δεδομένα είναι στη λίστα να παρουσιάζεται ως μια πολύ δύσκολη περίπτωση πλέον, η Ενωση κοιτάζει και αλλού. Στόχος είναι φυσικά ο στόπερ να έρθει άμεσα στην ΑΕΚ και να πάρει μέρος σε όλη τη προετοιμασία καθώς μαζί του θα χτιστεί η νέα «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά!»

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X