ΑΕΚ: Ο Ερυθρός Αστέρας προτείνει τον Κανγκά για να αποκτήσει τον Κρίστιτσιτς!

ΑΕΚ: Ο Ερυθρός Αστέρας προτείνει τον Κανγκά για να αποκτήσει τον Κρίστιτσιτς!
Photo Credits: INTIME

Τι προτείνει ο Ερυθρός Αστέρας για να πάρει τον Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην προσπάθεια να βρεθεί λύση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ερυθρό Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, οι Σέρβοι πρότειναν… ανταλλαγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο σύλλογος του Βελιγραδίου στην προσπάθεια να βρεθεί μια άκρη με την ΑΕΚ, έχει ρίξει στο τραπέζι το όνομα του 30χρονου διεθνή μέσου από την Γκαμπόν, Γκέλορ Κανγκά. Με την παραχώρηση του ως μέρος μια πιθανής συμφωνίας με την Ένωση, που θα περιλαμβάνει και τον Κρίστιτσιτς. Χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ, σε αυτή την προοπτική, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο Κανγκά μάλιστα βρέθηκε στο προσκήνιο το προηγούμενο διάστημα, μετά την καταγγελία της ομοσπονδίας του Κονγκό, πως έχει πλαστογραφήσει τα στοιχεία του. Οι Κονγκολέζοι υποστήριξαν πως ο Κανγκά έχει καταγωγή από την χώρα του, δεν γεννήθηκε το 1990 (1η Σεπτεμβρίου) αλλά το 1985 και πως σε συνεργασία με την ομοσπονδία της Γκαμπόν πλαστογράφησαν τα σχετικά πιστοποιητικά στο παρελθόν.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X