European Super League: Οι ομάδες της Premier ζητούν την απόλυτη διάλυση της

Η εταιρεία «κολοσσός» πίσω από την European Super League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πετάξει στα σκουπίδια όλο το πλάνο για την ESL και να σταματήσει κάπου εδώ το ζήτημα, φέρονται έτοιμες να ζητήσουν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ οι ομάδες της Premier League!

Όπως αναφέρει το ESPN, οι έξι μεγάλες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος που συμμετείχαν στο εγχείρημα το οποίο… κατέρρευσε μέσα σε 48 ώρες και αποχώρησαν από την κλειστή Λίγκα που θα κατέστρεφε το ποδόσφαιρο, θέλουν να πάψει όλο αυτό το θέμα με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Γιουβέντους και την πιθανή τιμωρία τους από την UEFA.

Η European Super League έχει φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, οι δύο ισπανικές και η μια ιταλική ομάδα συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν την Λίγκα που έχουν ονειρεύτεί, με τα κλαμπ από την Premier League να επιθυμούν ένα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την ιστορία.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, οι Τσέλσι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και οι σύλλογοι του Μάντσεστερ θα ζητήσουν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τερματίσει οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας της ESL και να συνεχίσουν όλοι τις ζωές τους δίχως άλλες «περιπέτειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X