Φέρντιναντ: «Στο Μουντιάλ του 2006 πιστέψαμε ότι το αεροπλάνο θα έπεφτε»!

Φέρντιναντ: «Στο Μουντιάλ του 2006 πιστέψαμε ότι το αεροπλάνο θα έπεφτε»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρίο Φέρντιναντ επανέφερε στη μνήμη του τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στην επιστροφή από το Μουντιάλ του 2006…

Έχοντας μόλις αποκλειστεί από τους Πορτογάλους στο γνωστό παιχνίδι όπου ο Γουέιν Ρούνεϊ αποβλήθηκε και μάλιστα καυγάδισε με τον τότε συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσπάθησε να πιέσει τον ρέφερι για να βγάλει την κόκκινη κάρτα, η Αγγλία θα περνούσε μια μεγάλη περιπέτεια επιστρέφοντας στη βάση της.

Ο Ρίο Φέρντιναντ μιλώντας στην Sun για εκείνο το ταξίδι και την διοργάνωση, θυμήθηκε το εφιαλτικό ταξίδι της επιστροφής μετά τον αποκλεισμό από τους Πορτογάλους στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

«Ακόμα κι εγώ που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι αρκετά ήρεμος, τρόμαξα. Θυμάμαι ότι πετύχαμε τον χειρότερο καιρό και από τις αναταράξεις όλοι πιστέψαμε ότι το αεροπλάνο θα έπεφτε. Κλαίγαμε όλοι μέσα στο αεροσκάφος, είχαε φοβηθεί» είπε ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X