Μέικον: «Επαθα πλάκα με τους πόντους που είχαμε με τον Κλαβέλ!»

Μέικον: «Επαθα πλάκα με τους πόντους που είχαμε με τον Κλαβέλ!»
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα έκανε ο Νταρίλ Μέικον στο ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας

Μυθική εμφάνιση έκανε ο Νταρίλ Μέικον στο ματς της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρα «χτυπώντας» 40αρα.

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Συμβαίνει. Αρχίζεις να το νιώθεις. Είσαι τόσο… μέσα σε αυτό, μέσα στη “ζώνη”, που δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα. Ήμουν στη… ζώνη και δεν έβλεπα τίποτα άλλο», εξήγησε στο Gazzetta o Μέικον. Και όταν έμαθε ότι παραλίγο να ισοφαρίσει το ρεκόρ των τριπόντων στην Basket League, ρώτησε να μάθει πόσα σουτ τριών πόντων είχε. Του απαντήσαμε «εννιά». Και αυτός (μας) έριξε την ατάκα: «Εννιά τρίποντα; Α μ@λ@κι@». Και γέλασε με το κατόρθωμά του!


«Δεν ήξερα ότι είχε 40 πόντους. Σπάνια κοιτάζω το ταμπλό. Ήξερα ότι είχα 29 κάποια στιγμή, ήταν η τελευταία φορά που το είδα. Ο κόουτς με έβγαλε, αλλά μετά από λίγο μπήκα ξανά και είπα ότι μόλις συμπληρώσω τους 30 θα με πάει πάλι στον πάγκο. Αλλά δεν το έκανε! Οπότε έβαλα ένα floater και πήγα στους 31. Μετά από αυτό δεν κοίταξα τίποτα. Μόνο σκόραρα», τόνισε ο Μέικον. Και συνέχισε: « Προς το τέλος, όταν πια βγήκα για τελευταία φορά, κοίταξα και είπα “σκ@τ@, έχω σαράντα. Και έχει και αυτός”! Κάθε φορά κοιτάζω την πλευρά της ομάδας μου, κυρίως για τα φάουλ. Αν αρχίσεις να χάνεις το μυαλό σου, τότε αρχίζεις να κοιτάς και το ταμπλό. Δεν πρόσεχα πόσους πόντους είχε ακριβώς ο Κλαβέλ, ήξερα ότι είχε αρκετούς γιατί ήταν ο μοναδικός που σκόραρε για τον Προμηθέα. Και όταν πλέον είπα να κοιτάξω πόσους έχει, έπαθα πλάκα».


Για τον Μέικον τίποτα δεν είναι (μόνο) παιχνίδι. Στο τέλος φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα στον αντίπαλό του. «Δεν ξέρω πως νιώθει ο άλλος, εμένα είναι η πρώτη φορά που βάζω τόσους πόντους. Δεν ξέρω να αισθάνεται το ίδιο, επειδή εμείς κερδίσαμε το ματς, αλλά πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια. Αν έχανα, δεν θα με ένοιαζε, ειλικρινά. Ο Κλαβέλ έδειξε ότι μπορεί να παίξει, να σκοράρει, το λέω ειλικρινά, συγχαρητήρια. Είναι ένας απίθανος σουτέρ. Δεν ξέρω αν ο κόσμος βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά μπορώ να πω ότι είναι ένας καθαρός σκόρερ. Το βλέπω μόνο που τον παρατηρώ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X