Champions League: Στην Κωνσταντινούπολη ο τελικός του 2023

Champions League: Εγκρίθηκε το format από την UEFA για το 2024!
Photo Credits: INTIME

Στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να γίνει ο τελικός του Champions League για το 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίτη και… φαρμακερή ελπίζουν ότι θα είναι η νέα ανάθεση του τελικού του Champions League στην Τουρκία, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά στις 9 Ιουλίου μετά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να αναθέσει στην Πόλη τον τελικό του 2023, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά ο κορωνοϊός θα επιτρέψει την διεξαγωγή του εκεί κάτι που δεν έγινε ούτε πέρσι το καλοκαίρι, ούτε φέτος τον Μάιο, με τους τελικούς να διεξάγονται τελικά σε Λισσαβόνα και Πόρτο.

Οι Τούρκοι θέλουν να δώσουν σημειολογική χροιά στον τελικό του 2023, σε ένα έτος που θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του τουρκικού κράτους μετά την συνθήκη της Λωζάνης, ενώ σε μία κίνηση έκπληξη, η UEFA σχεδιάζει να διεξάγει στην Κωνσταντινούπολη και τις κληρώσεις των ομίλων του Champions και του Europa League για τις σεζόν 2021-22 και 2022-23, κάτι που επίσης αναμένεται να επικυρωθεί στις 9 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X